Purkkavirityksen logo

Työnäyte

Pro Pilvipalvelut

Pro Pilvipalveluille olen tehnyt laajalla rintamalla kaikenlaista visuaalista ja teknistä työtä, muun muassa yritysilmeen ja tästä varioidut tuoteilmeet, pääsivustot sekä niiden tueksi kymmeniä lisäsivustoja tiedon jakamiseen, käyttöliittymäsuunnittelua ja kaikenlaista muutakin auttamaan työturvallisuuteen, tietosuojaan, henkilöstöhallintoon, ilmoittamiseen, laadunhallintaan, riskinhallintaan ja tulitöihin erikoistuneiden pilvipalveluiden maailmalle potkaisemista. Ajan mittaan pilvipalveluista onkin muodostunut täysiverinen johtamisjärjestelmä niin pienempien kuin suurempienkin yritysten ja tahojen käyttöön.

Näytä kaikki työnäytteet ...tai ota yhteyttä
Työt-ikoni
Graafinen suunnittelu
Verkkosivustojen suunnittelu
Verkkosivustojen toteuttaminen

Projektin kuvaus

Pro Pilvipalveluiden tuotekokonaisuus koostuu seitsemästä pilvipalvelusta: Pro Työturvasta, Pro Tietosuojasta, Pro Henkilöstöstä, Pro Ilmoituksesta, Pro Riskienhallinnasta, Pro Laadunhallinnasta sekä Pro Tulityöstä.

Olen rakentanut yhteistyössä asiakkaan kanssa yritykselle visuaalisen ilmiasun, jonka pohjalta on toteutettu reipas määrä verkkosivustoja niin tuotteiden esittelyyn ja kauppaamiseen kuin yleiseen tiedonvälitykseen tuotteisiin liittyvistä aiheista.

Verkkosivustojen lisäksi yhteistyön aikana on syntynyt myös esitysmateriaalia, dokumentteja, käyttöoppaita, videoita sekä kaikenlaista muutakin markkinoinnin ja tuotekehityksen tueksi.

Ilme yritykselle, ilme tuotteille

Pro Pilvipalveluiden yritysilme pohjautuu värikoodattuun "pro-ympyrään", josta on irrotettu kolmelle ensimmäiselle tuotteelle niiden tunnusvärit.

Värimaailma näkyy tuotteiden verkkosivustoissa ja tunnusvärillä erotetaan tuotteiden maailmat toisistaan, samalla kuitenkin pitäen huolta että kaikki yrityksen viestintämateriaali on linjassa ja näyttää nimenomaan Pro Pilvipalveluilta.

Pro Pilvipalvelut verkossa

Yrityksen pääsivusto:
www.propilvipalvelut.fi

Yhteystiedot-ikoni