Purkkavirityksen logo

Työnäyte

Suunnittelutoimisto Vaganza

Suunnittelutoimisto Vaganzan kanssa olen tehnyt pitkään yhteistyötä vastaten monista heidän projektiensa verkkototeutuksista. Teknisissä tuotannoissani vahvuuteni on kaksoisrooli sekä visuaalisen suunnittelun että teknisen toteuttamisen puolelta, mikä helpottaa rutkasti suunnitelmien käytännön toteutuksia.

Näytä kaikki työnäytteet ...tai ota yhteyttä
Työt-ikoni
Verkkosivustojen toteuttaminen

Tehdyt projektit

Pitkäaikainen yhteistyö Vaganzan suunnittelijoiden kanssa on hionut verkkosivustojen toteuttamisprosessin joustavaksi ja ketteräksi, Vaganzalta saan asiakkaan näköiset suunnitelmat verkkoläsnäolosta itselleni ja siitä jatkan itse työtä eteenpäin hioen sekä ulkoasun että teknisen toimivuuden mahdollisimman hyväksi ja nykystandardien mukaiseksi, unohtamatta visuaalista näyttävyyttä ja käyttäjäystävällisyyttä.

Ravintola Kerubi

Joensuulaisen rokkisävytteisen, mutta myös laadukasta ruokaa ja tapahtumia tarjoavan Ravintola Kerubin sivusto uusittiin Vaganzan suunnitelmien pohjalta yhteistyössä asiakkaan kanssa vuonna 2017.

Sivustossa tavoiteltiin tasapainoa näyttävyyden ja selkeyden välillä sekä haluttiin mahdollistaa sivuston joustava päivittäminen asiakkaan toimesta. Kaikki sivustolla nähtävä onkin asiakkaan itsensä päivitettävissä helppokäyttöisellä verkkoselainpohjaisella ohjelmistolla, joka on täysin räätälöity sivuston tarpeisiin. Sivuston kehitys jatkuu kaiken aikaa ja uusia ominaisuuksia tuodaan tarpeen mukaan käyttöön.

www.kerubi.fi

Musiikkielokuvafestivaali Rokumentti

Perinteikäs joensuulainen musiikkielokuvafestivaali Rokumentti valtaa Joensuun joka marraskuu ja viimeiset kolme vuotta minulla on ollut ilo toteuttaa tapahtuman verkkosivusto Suunnittelutoimisto Vaganzan suunnitelmien pohjalta.

Tapahtuman ilme ja teema vaihtuvat vuosittain, mikä näkyy myös verkkosivuston ulkoasussa. Lisäksi sivuston päivitettävyyttä ja "konepellin alla" olevaa teknistä toteutusta on hiottu vuosien varrella koko ajan eteenpäin, jotta festivaalia järjestävien ihmisten työ olisi helpompaa ja joustavampaa. Verkkosivuston päivittämisenhän on tarkoitus auttaa markkinoinnissa ja viestinnässä, ei hidastaa sitä!

www.rokumentti.com

Alisa-projekti

Alisalaiset kampanjoivat Pohjois-Karjalan alueella tarkoituksena lisätä tietoisuutta ja valmiutta tunnistaa nuoret hoivaajat, jotka kantavat huolta vanhemmastaan tai muusta perheenjäsenestään sairauden, vamman tai päihteiden ongelmakäytön vuoksi.

Toteutin Vaganzan suunnitelmien pohjalta alisalaisille modernit, kaikkiin laitteisiin skaalautuvat ja hiotut verkkosivut, joita asiakkaan edustajat voivat itse helposti päivittää ja tällä tavoin pitää tärkeän tiedon ajan tasalla.

www.alisaprojekti.fi

Jussi Räsänen

Entisen lumilautailijan, nykyiseen valmentajan, opettajan, kehittäjän ja johtamisen asiantuntijan Jussi Räsäsen sivusto pohjautuu vahvoihin kuviin ja rautaiseen sisältöön.

Sivustolle tehtiin hieman tavallisesta poikkeava navigointi varsinkin suuremmille näytöille, jotta erinomaiset valokuvat saisivat ansaitsemansa roolin sivuston ulkoasussa. Tästä huolimatta pyrittiin myös varmistamaan, että kikkailu ei estä sivuston selkeää luettavuutta ja käytettävyyttä.

www.jussirasanen.com

Yhteystiedot-ikoni