Purkkavirityksen logo

Työnäyte

Verkkosivustoja

Teen myös yksittäisiä verkkosivustoprojekteja kaiken aikaa ja tänne olen koonnut niistä säpäkän koonnin. Tutustu tuotoksiin ja ota yhteyttä jos kaipaat omalle yrityksellesi tai muuhun tarkoitukseen modernin toimivia ja mietittyjä nettisivuja, joiden päivittäminenkin on turkasen helppoa.

Näytä kaikki työnäytteet ...tai ota yhteyttä
Työt-ikoni
Verkkosivustojen suunnittelu
Verkkosivustojen toteuttaminen

Koottuja nettisivutoteutuksia

Olen päässyt töissäni tekemään ilokseni yhteistyötä monenlaisten alojen asiantuntijoiden ja edustajien kanssa – kustannustoimittajasta lemmikkiruoan valmistajan kautta konsultteihin. Jokaiselle asiakkaalle luodaan juuri sellainen verkkosivusto, joka hänen toimintaansa parhaiten kuvaa ja toimii valitulle kohderyhmälle toimivimmin.

En käytä valmispohjia, vaan jokainen projekti on uniikki ja räätälöity kulloisellekin asiakkaalle – tällä varmistetaan asiakasta parhaiten palveleva ja toimivin kokonaisuus, joka on jatkokehitettävissä ja esimerkiksi sisällönhallinta on juuri oikeanlainen tarpeisiin nähden. Pienellä sivustolla sisällönhallinta ja ylläpito ei vaadi massiivisia järjestelmiä, vaan voidaan toteuttaa erittäin helpoksi käyttää. Samoin laajemmilla sivustoilla räätälöidymmät ja monimutkaisemmat kokonaisuudet saadaan hiottua niin käytettäviksi kuin mahdollista. Tällöin asiakkaalle jää enemmän aikaa ydinliiketoiminnan tai -puuhan tekemiseen, eikä tarvitse kirota päryyttää kun nettisivun päivitykseen hupenee puoli työpäivää.

Sivustoissa noudatan "avaimet käteen" -periaatetta, jossa autan myös tarvittaessa etsimään sopivan palveluntarjoajan verkkosivuston palvelinympäristön ja muiden teknisten asioiden suhteen. Ylläpitojärjestelemät räätälöidään täsmälleen asiakkaan tarpeisiin, jolloin sisällön hallinnoija voi keskittyä aidosti sisältöön ilman että tarvitsee pelätä että verkkosivu "hajoaa" tai ulkoasu ei pysy määritellyn linjan mukaisena. Käytän poikkeuksetta ylläpitojärjestelmänä Perch-sisällönhallintajärjestelmää, joka on taipuisa, helppokäyttöinen ja tietoturvallinen moniin tarpeisiin. Järjestelmästä on olemassa myös laajempien verkkosivustojen tarpeisiin Perch Runway -versio, jolla saadaan suurempikin sisältömäärä näppärästi ja helposti hallintaan.

Opastan myös sisällönhallinnan käyttöön ja teen jokaiselle verkkosivustolle oman, helppotajuisen ohjeistuksen sivuston päivittämiseen.

Lahden keilahalli

Lahden keilahalli kaipasi verkkosivustonsa tuomista tähän päivään, jotta yrityksen monipuolinen palvelutarjonta saataisiin asiakkaiden nähtäville erilaisiin laitteisiin skaalautuen ja ketterästi toimien.

Suunnittelin verkkosivuston asiakkaan toiveiden mukaisesti ja toteutuksessa panostettiin näyttävyyden lisäksi selkeyteen sekä konepellin alla helppoon päivitettävyyteen. Sivuston kaikki sisältö on asiakkaan helposti päivitettävissä, aina etusivun nostokavalkadista lounaslistoihin ja erilaisiin hinnastoihin sekä muihin listauksiin.

www.lahdenkeilahalli.fi

Tähtiteksti

Tähtiteksti-yrityksen Stella Vuoma tarvitsi kustannustoimittajatyönsä tueksi kattavan verkkosivuston, jossa esitellä monipuolisia palveluitaan.

Loin yritykselle aluksi visuaalisen ilmeen, joka kanavoi yrittäjän toiveiden mukaisesti hänen persoonaansa ja on visuaalinen, mutta silti selkeä ja informatiivinen. Verkkosivuston suunnittelin luodun visuaalisen linjan pohjalta näyttäväksi, mutta käyttäjäystävälliseksi, persoonallisuutta unohtamatta.

Tälläkin sivustolla sisältö on asiakkaan itse päivitettävissä halutuilta osin, jolloin varmistetaan sivuston ajantasaisuuden helppo ylläpitäminen.

www.tahtiteksti.fi

Hoikan Herkku

Hoikan Herkku valmistaa kotimaisia, lisäaineettomia lemmikkien täydennysrehuja muun muassa kaneille, jyrsijöille, maakilpikonnille, papukaijoille, koirille ja hevosille.

Valmiin ja huolella suunnitellun tuoteilmeen pohjalta kaivattiin rakennettavaksi verkkosivustoa, joka toimisi joustavasti, olisi tuotteiden ja yrityksen näköinen sekä luonnollisesti helposti ylläpidettävissä. Ja sellainenhan siitä sitten tehtiin yhdessä asiakkaan kanssa tarkkaan pohtien.

www.hoikanherkku.fi

Realisointi Vatanen

Realisointi Vatanen on joensuulainen käytetyn tavaran kaupan monipuolinen yritys, jonka verkkoläsnäolossa on tärkeää tuotteiden ajantasaisuus, informatiivisuus ja luonnollisesti helppo päivitettävyys sekä mietitty toimivuus kaikenlaisille käyttäjille ja päätelaitteille.

Sivustoon haettiin asiakkaan toiveiden mukaisesti vanhan maailman henkeä, jonka alla kuitenkin on moderni, skaalautuva ja ketterästi toimiva verkkosivutoteutus. Sivustoa päivitetään ahkerasti varsinkin tuoteosion puolella ja tämän takia päivitettävyyden helppouteen kiinnitettiin erityistä huomiota.

www.realisointivatanen.fi

Lisää toteuttamiani verkkosivustoja

Yllä esiteltyjen sivustojen lisäksi olen suunnitellut ja toteuttanut muun muassa alla olevat sivustot.

www.ilotulitus.fi
www.kvartsi.fi
www.senso.fi
www.kaamossound.com
www.siunsyty.fi
www.karripojat.fi
www.pklevy.fi
www.senda.fi
www.tourette.fi
www.ultimate-gt.com
www.finlandchallengesyou.com

Yhteystiedot-ikoni